bakertilly stockholm logo

Sommarbrev 2024

Kära Kunder,

Nu när sommaren och värmen närmar sig med stormsteg, vill vi på Baker Tilly Stockholm passa på att skicka en liten sommarhälsning till alla våra fantastiska kunder där ute & tacka för en fin vår tillsammans. Vi ser fram emot många fler!

Vi vet att det har varit en svår tid för många, svårare för andra och hemskheter som fortfarande finns runt om oss, krig, inflation, konkurser och tyvärr verkar det inte vilja ha ett slut. Men trots detta har vi äntligen något fint att se fram emot, SVENSK SOMMAR & SEMESTER!

Hur härligt är inte det?

-Och vet du? Det har du förtjänat!

Vi vill ge er alla en stor eloge för det fantastiska jobb och engagemang som ni alla har i det ni gör. Vi är tacksamma att få vara en del av er verksamhet. Men nu är ni alla värda att snart lägga jobbet åt sidan och gå på en efterlängtad semester full av avkoppling och återhämtning!

Men, Innan dess vill vi bara skicka med lite praktisk information:

KONTORET:

Nu har vi suttit i våra nya fina lokaler på Luntmakargatan 46 i lite över ett år och vi stormtrivs!

Om du ännu inte har varit förbi så är du alltid välkommen att kika in på en kaffe och hälsa på oss.

Under v.28-32 kommer dock kontoret inte vara lika väl bemannat som i vanliga fall eftersom många av oss befinner sig i återhämtningsperiod (även kallad semester) och det kan vara svårare än vanligt att nå oss. Vi tackar för er förståelse.

Men självklart är kontoret och receptionen öppet som vanligt hela sommaren mellan 8-17 för dom som ändå inte kan hålla sig borta 😊

HEMSIDAN & SOCIALA MEDIER:

För er som har missat vårt inlägg om lanseringen av vår nya HEMSIDA,

in och kolla à http://www.bakertillystockholm.se

Där finns all information om våra tjänster och vilka vi är. Där hittar ni också våra nyhetsbrev och inlägg från vår verksamhet och vad som händer hos oss på Baker Tilly Stockholm.

Linkedin: Baker Tilly Stockholm Facebook: Baker Tilly Stockholm Instagram: BakerTillyStockholm

Vårt Nyhetsbrev för juni är utskickat och publicerat på hemsidan missa inte det då vi bland annat har tagit upp nyheter kring regeringens presentation om nya förslag kring 3:12.

             Med det önskar vi er en fin sommar!